Workshop ringtop voor de wisselring

Niet 1 maar véél meer glazen wissel ringtops maken om iedere dag een andere te kiezen! Leef je uit in kleur, motief of techniek. Volg deze workshop met een stel vriendinnen en inspireer elkaar.

Je ringtop maak je op het moertje en wanneer deze klaar is, wordt je glazen ringtop gekoeld in de glasoven waardoor deze spanningsvrij wordt. De ringtops worden dus niet gelijmd op het moertje!
Heb je nog geen bijpassende wisselring? Kraal en Mo verkoopt RVS wisselringen (€ 9,95) in de maten 17-18-19 en 20. Je gemaakte ringtops stuur ik de volgende werkdag naar je toe.

Deze workshop glazen wissel ringtop maken is voor deelnemers met voldoende branderervaring.

Tijdens de workshop is er continue begeleiding en ondersteuning bij het maken van je glazen ringtops. Je werkt met Moretti glas en met de zeer betrouwbare Conkinect propaanbrander. Daarnaast kan je kiezen om zilver, zilverdraad, koperfolie en dichroic glas te gebruiken om je ringtop helemaal ‘bling’ te maken.
De kosten voor de workshop zijn 67,50 en de workshop duurt 3 uur en deelname is mogelijk op basis van individuele inschrijving.

Heb je nog geen ervaring in het maken van glaskralen maar wil je wel heel graag deze workshop volgen, kijk dan bij de basis workshop voor meer info.

Deze workshop (wissel) ringtop boeken?

Deze workshop is te boeken op basis van individuele inschrijving. De kosten zijn € 67,50 p.p. voor de 3 uur durende workshop. Je wissel ringtops worden de volgende werkdag naar je opgestuurd.