Workshop glaskralen Trollbeadstyle

Je ziet ze weleens, prachtige glaskralen voor aan de bekende merken armbanden, in precies díe kleur die jij zoekt. Hoe zou het voor je zijn als je ze niet hoeft te kopen maar dat je deze glaskralen zelf kan maken?

Het is niet moeilijk om deze kralen te leren maken, het helpt je wel als je wat geduld hebt… De techniek voor het maken van deze Trollbeadstyle kralen zijn bijna gelijk aan die van de workshop glaskralen. Alle info daarover vind je hier. Na een korte uitleg ga je gelijk zelf aan de slag. Tijdens de workshop is er continue begeleiding en help ik je met tips en trucs zodat jij de mooiste glasbedels maakt.

Leef je helemaal uit in kleur (je gebruikt Italiaans Moretti glas) en stijl en als je wilt, dan kan je ook de zilveren kernen aanschaffen. Hoezo uniek? Gewoon geweldig toch!

Vul snel je armband aan met je eigengemaakte glasbedels en laat iedereen verbaasd staan van jouw creativiteit. Heb je nog geen armband? Je bestelt ‘m hier

Deze workshop glasbedels maken boeken?

De kosten voor de workshop zijn € 67,50 p.p. voor de 3 uur durende workshop met onbeperkt koffie en/of thee met lekkernijen en gebruik van de materialen en gereedschappen. De zilveren kernen zijn los te koop in de studio (€ 10,00 voor 10 kernen)

Deze workshop is te reserveren voor minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers.