Workshop holle kralen

Wat zijn ze altijd prachtig, holle kralen! Heerlijk om te dragen, super om te maken! Mooi met helder glas of gekleurd helder glas. Je ziet ze weleens langskomen op internet en vraag jij je af hoe ze dat doen? Wil jij dat ook?

De holle kralen leer ik je maken doordat ik je de opbouw techniek leer, je blaast ze dus niet.  Deze techniek is wat lastiger en dus wel handig als je beschikt over de basis vaardigheden in het glaskralen maken.

Deze workshop is te reserveren op basis van individuele aanmelding. Je bent gedurende 4 uur aan het leren hoe je een holle glaskraal maakt. De workshop is inclusief onbeperkt koffie/thee met iets lekkers, de materialen en het gebruik van de gereedschappen.

De kosten voor deelname bedragen € 75,00 per persoon. De holle kralen worden correct gekoeld in de annealing kiln en ik stuur ze de eerstvolgende werkdag naar je toe.

Deze workshop holle kralen boeken?

Deze workshop is te boeken op individuele basis! De kosten zijn €75,00 p.p. en je holle kralen worden de eerstvolgende werkdag per post naar je toegestuurd.