Workshop glazen clicks/chunks maken

Het maken van je eigen glazen clicks is heel leuk om te doen en ook goed te leren voor deelnemers die geen ervaring hebben met het werken aan de brander. Je maakt je chunks met de Conkinect brander en van Italiaans Moretti glas. Je leert hoe je een mooie glazen basis click maakt en vervolgens leer je hoe je deze kan decoreren met behulp van een van de decoratietechnieken die gebruikt worden bij het glaskralen maken. Je kiest uit meer dan 50 kleuren glas dus bij iedere outfit is er wel een geschikte chunk op kleur te maken!

Na een korte uitleg over de veiligheid bij het maken van je chunks en aan de hand van praktische voorbeelden, ga je direct snel zelf aan de slag. Tijdens de workshop is er continue begeleiding en ondersteuning bij het maken van je clicks. Je werkt met Moretti glas en met de zeer betrouwbare Conkinect propaanbrander. Gedurende deze workshop maak je circa 6 tot 8 chunks.

Het dragen van een zogenaamde ‘Didymium bril’ ter bescherming van je ogen, is een van de veiligheidsvoorschriften waar Kraal en Mo zich strikt aan houdt, je ontvangt de bril bij aanvang van de workshop.

Deze workshop is te reserveren voor minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers.  Duur is 3 uur, onbeperkt koffie/thee met iets lekkers, de materialen en het gebruik van de gereedschappen.  De kosten bedragen € 55,00 per persoon.

Deze workshop boeken?

De workshop glazen clicks maken is vanaf 4 tot maximaal 6 personen te boeken. De kosten zijn €55,00 p.p. voor de 3 uur durende workshop en je neemt je eigen gemaakte clicks na afloop direct mee naar huis.