Persoonlijke assieraden

Je bent in de rouw. Je hebt verdriet en je mist jouw dierbare. Je wilt verder met je leven maar het valt je zwaar.

Ik help je om jouw verdriet om te buigen naar iets moois. Een mooie en persoonlijke askraal waarin crematie as (en/of haar) van jouw overleden dierbare is verwerkt. Jij kiest wat je in jouw askraal terug wilt zien. Een symbool dat jou verbindt met jouw dierbare. Denk aan zand&zee, een roos, de kleur van water, een bloem.

Alle askralen zijn afgewerkt met zilveren fournituren en worden altijd geleverd inclusief een zilveren collier of zilveren ballchain ketting. Je kunt er ook voor kiezen om een herdenkingskraal te laten maken voor aan de Trollbead armband. Het verwerken van haarlokjes, een plukje vacht of zand behoort ook tot de mogelijkheden.

Wil je weten of ik ook jouw wens kan maken in een askraal? Stel me je vraag en ik laat het je weten.

Voorbeelden van persoonlijke askralen, ashangers en asbedels die ik voor anderen heb gemaakt vind je op mijn andere website die ik hiervoor speciaal heb gemaakt Voor altijd en eeuwig.  Zodat jij je dierbare voor altijd en eeuwig op je hart blijft dragen.

Eerder gemaakte persoonlijke assieraden vind je in de galerij op de website Voor Altijd en Eeuwig.

Meer weten?

Alle informatie en heel veel voorbeelden van eerder gemaakte askralen vind je op mijn andere website Voor Altijd & Eeuwig.