Inspiratie!

Heb je geen inspiratie om glaskralen te maken, zit je vast in je creatieve proces?

Ik deze enthousiaste besloten Facebook groep ben je meer dan welkom. Middels ‘challenges’ help ik je om ook jouw creativiteit weer heerlijk te laten stromen.

Dit is de link ernaar toe:

https://www.facebook.com/groups/lampworkandbeadmakingchallenges/

Daarnaast heb ik op Pinterest een aantal borden boordevol inspiratie. Van hoe je jouw glaskralen verwerkt in diverse sieraden tot de beste en mooiste kleurcombo’s in glas. Ga er eens kijken en laat me weten wat je ervan vindt.

Boeken glaskralen maken

Een aantal van mijn favoriete boeken vind je hieronder. Kraal en Mo is deelnemer aan het Bol partnerprogramma. Ben je net beginner in het glaskralen maken? Dan is het boek Glaskralen maken van Corina Tettinger een absolute aanrader!

Boeken sieraden maken

Ik heb er heel veel verzameld in de afgelopen jaren, boeken over sieraden maken. Er zijn zoveel leuke technieken om te leren, makkelijke en moeilijke maar allemaal toegespitst tot het maken van je mooiste sieraden.