chakra armband 3e oog lapis lazuli

SIZE LARGE 22 CM (L) LENGTE ARMBAND MET LAPIS LAZULI EDELSTEENKRALEN, VERZILVERDE 3e OOG CHAKRA CONNECTOR, TOGGLE SLUITING EN BALI BEADS

8 mooie kwaliteit lapis lazuli edelsteenkralen, 8 zwarte lavasteen kralen, 1 verzilverde 3e oog chakra connector, 4 Bali beads en verzilverde toggle sluiting.

Deze ronde lavasteen kralen van 8mm zijn van natuursteen, poreus en daardoor bijzonder geschikt om etherische oliën vast te houden. Deze zwarte lavasteen kralen zijn dus zeer goed te gebruiken voor aromatherapie. Breng een druppeltje etherische olie aan op de lavasteen kralen voor een optimale werking.

Grootte van de lapis lazuli edelsteenkralen 8 mm.

Lees hieronder verder voor meer informatie over de chakra edelstenen.

LAPIS LAZULI – DERDE OOG CHAKRA:
Zoek jouw spirituele doel met je derde oog en lapis lazuli. Intuïtie en hoger zelfbewustzijn.

ZWARTE LAVASTEEN :
Lavasteen staat bekend om zijn aardende werking, brengt balans tussen emoties en geeft rust en kracht. Lavasteen helpt ook om problemen op een logische manier aan te pakken.
Deze ronde lavasteen kralen van 8 mm zijn van natuursteen, poreus en daardoor bijzonder geschikt om etherische oliën vast te houden. Deze zwarte lavasteen kralen zijn dus zeer goed te gebruiken voor aromatherapie. Breng een druppeltje etherische olie aan op de lavasteen kralen voor een optimale werking.

Liever in een andere maat of in een andere samenstelling? Laat het me weten, ik maak het graag voor je ♥

Deze mooie chakra armband is te koop in mijn Etsy shop, verzending in Nederland is gratis.