Workshop werken met Double Helix zilverglas

Wie heeft ze niet gezien, prachtige kralen met bijzondere kleuren en schitteringen. Vaak zijn dat de glaskralen die gemaakt zijn met Double Helix zilverglas.

Ben je altijd al benieuwd geweest hoe ze dat doen? Zou je het ook willen? Dat kan, meld je voor deze workshop waarin ik je leer werken met Double Helix Psyche, Double Helix Clio, Double Helix Kalypso én Double Helix Triton (frit).  Ook leer ik je de mooiste combinaties te maken met andere kleuren glas, spannend hè?!

Alle 4 deze Double Helix kleuren zijn bijzonder geschikt om de mooiste effecten te produceren in je glaskraal met je Conkinect propaanbrander.

Na afloop van de workshop neem jij de glasstaven waarmee je in de les hebt gewerkt, kadootje van Mo in de dure decembermaand!

Deze workshop is geschikt voor deelnemers met branderervaring.

Deze workshop boeken?

De workshop duurt 3 uur, de kosten bedragen € 75,00 p.p. incl koffie/thee met iets lekkers, 1 gratis glasstaaf Double Helix Psyche, 1 gratis staaf Clio, 1 gratis staaf Kalypso en Triton frit,  die je na afloop meeneemt naar huis zodat je verder kan. Daarnaast alle materialen, gereedschappen, het gebruik van de annealing kiln, de gereedschappen en het toesturen van je kralen per post.